interieurbouwer

Εταιρεία: Hardeman Interieurbouw
Είδος εργασίας: Άλλα

Vakwerk afleveren doe je hier!

Werk je graag bij een 'gevestigde naam' in de regio? Zoek je een baan waarin je je eigen takenpakket kan samenstellen? Gaat jouw hart sneller kloppen van de woorden maatwerk, exclusief en innovatie?

Als ambachtelijk interieurbouwer laten we ons graag uitdagen bij Hardeman Interieurbouw in Dodewaard. Onze locatie is goed aan te rijden vanuit bijv. Ede, Veenendaal, Arnhem, Tiel en uiteraard de Betuwe. En dat is maar goed ook: we vervaardigen de meest exclusieve maatwerk interieurs voor onze landelijk gevestigde klanten. Van complete woninginterieurs en exclusieve meubelen, tot aan prachtige keukens en een fraaie kantoorinrichting. We maken alles, in elke stijl en houtsoort.

Momenteel zijn we ons familiebedrijf aan het uitbreiden en kun je binnenkort als interieurbouwer in onze vernieuwde werkplaats werken! Je werkt hier met zo'n 5 collega's, alleen of samen, aan je eigen project. Elk project is anders en vraagt om zijn eigen werkzaamheden. Op technisch vlak is het werk uitdagend, omdat wij met uitdagende vormen werken, zoals bijvoorbeeld een ronde balie.

We staan bekend als een open bedrijf dat gericht is op de toekomst. We vinden het belangrijk om plezier te hebben in wat we doen. Als jij het leuk vindt om te gaan voor een combinatie werkplaats en montage, geef het aan! Zo vervaardig je niet alleen de meest exclusieve interieurs, maar plaats je ze ook zelf op locatie bij de klant. Wil je op termijn toewerken naar een andere functie? Ook daar hebben we ruimte voor.

Wil je solliciteren of meer informatie? Neem dan direct contact op.

Wat kun je verwachten?

Als interieurbouwer kom je te werken bij een uniek bedrijf. We realiseren keer op keer exclusieve projecten en geven onze mensen hier de verantwoordelijkheid en vrijheid voor. Onze visie is dat we 'samen mooi werk willen maken'. Ook genieten we ervan om te innoveren en te investeren. Alles met als doel om onze collega's te voorzien in prettiger, lichter en dus ook fijner werken. Dit alles zonder het ambachtelijke vakmanschap uit het oog te verliezen, want dat maakt ons werk zo mooi!

Verder kun je rekenen op:

  • Een baan voor de lange termijn (vaste baan);
  • Dat je werk kunt doen wat bij je past;
  • Exclusief en afwisselend werk waar vakwerk pur sang wordt afgeleverd;
  • Salaris en overige arbeidsvoorwaarden regelen we graag goed dus doen we in overleg;
  • Dat het gereedschap en mocht je op pad gaan, de bussen top voor elkaar zijn;
  • Een gezellige club collega's met een mooie balans in ervaring en leeftijd;
  • Stabiel en financieel gezond bedrijf.
Wie zoeken we?

Het werken met hoogsegment materialen en onze machines en technieken, vraagt om gevoel. Heb jij dit gevoel? Bijvoorbeeld door ervaring als interieurbouwer, meubelmaker, werkplaats timmerman enz.?

We vinden het belangrijk dat je:

  • Technisch inzicht hebt;
  • Praktisch bent ingesteld;
  • Houdt van een geintje en graag werkt in een gezellig team;
  • Het leuk vindt om mee te denken hoe iets beter / slimmer / mooier kan.
Een greep uit onze projecten

We zijn trots op het werk wat we samen afleveren. Bekijk hieronder een greep van onze gerealiseerde projecten. Hieraan meewerken?

Wil je solliciteren of meer informatie? Neem dan direct contact op.