Cateringmedewerker Techlocatie

Vállalat: Vermaat
Munka kategóriák: Other
Jouw werkplekWerken op een plek dat 24u per dag in bedrijf is, een internationale tech locatie is en wat zwaar beveiligd is. Dat klinkt als een toffe werkplek! We kunnen alvast verklappen: dat is het ook.Binnen deze locatie hebben we verschillende restaurants waar we dagelijks zo'n 300 medewerkers komen eten en drinken. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo werken we alleen maar met verse producten, en gaan we creatief om met food waste.Omdat er 24u per dag gewerkt wordt (jij niet ï ), bereiden we naast de lunch ook avondgerechten. Deze zetten we klaar zodat men dit alleen nog maar hoeft op te warmen. Ideaal! Jouw teamBinnen deze locatie werken we met een hecht team van 16 personen, en kunnen we echt op elkaar bouwen. Met zijn allen gaan we steeds voor de beste service en het hoogte kwaliteit! Op deze locatie werk je in een zwaar beveiligde omgeving, dit maakt het werken hier mega uitdagend!Jouw functie'Goedemorgen!' Je bent met het goede been uit bed gestapt en hebt zin om te knallen.Je maakt het restaurant 100% klaar voor een van de belangrijkste momenten van de dag: de lunch. Je helpt bij het voorbereiden van alle smoothies, salades, zoete snacks en sandwiches.Dan is het lunchtijd! Je ziet zakenmensen die uitgebreid willen lunchen, een groepje stagiairs die snel een broodje willen happen en allerlei andere collega's die gezellig willen lunchen. Jij ontvangt de gasten met jouw open, enthousiaste en geïnteresseerde persoonlijkheid. En nog leuker, de gasten kennen jou inmiddels ook. Tussendoor help je nog even met kassa draaien of met het bereiden van een cappuccino met een fraai hartje.Na de lunch ga je aan de slag met het opruimen, voorbereiden voor morgen en nog wat (vergaderende) mensen blij maken met een bakje koffie, tussendoortje of borrel. Door jouw vriendelijke service, is iedereen erg tevreden en heb je een paar dikke complimenten gekregen. Jouw ingrediënten
  • Het liefst heb je al wat horeca ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca.
  • Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn weet ;
  • Jij zet altijd net dat extra stapje. Vooral wat gastvrijheid en service betreft.
  • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
  • Bij Vermaat zit veiligheid in het fundament. Onze gasten kunnen rekenen op een voedselveilige omgeving omdat jij het iedere dag serieus neemt.
Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze Social Return pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.Jouw werkplekWerken op een plek dat 24u per dag in bedrijf is, een internationale tech locatie is en wat zwaar beveiligd is. Dat klinkt als een toffe werkplek! We kunnen alvast verklappen: dat is het ook.Binnen deze locatie hebben we verschillende restaurants waar we dagelijks zo'n 300 medewerkers komen eten en drinken. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo werken we alleen maar met verse producten, en gaan we creatief om met food waste.Omdat er 24u per dag gewerkt wordt (jij niet ï ), bereiden we naast de lunch ook avondgerechten. Deze zetten we klaar zodat men dit alleen nog maar hoeft op te warmen. Ideaal! Jouw teamBinnen deze locatie werken we met een hecht team van 16 personen, en kunnen we echt op elkaar bouwen. Met zijn allen gaan we steeds voor de beste service en het hoogte kwaliteit! Op deze locatie werk je in een zwaar beveiligde omgeving, dit maakt het werken hier mega uitdagend!Jouw functie'Goedemorgen!' Je bent met het goede been uit bed gestapt en hebt zin om te knallen.Je maakt het restaurant 100% klaar voor een van de belangrijkste momenten van de dag: de lunch. Je helpt bij het voorbereiden van alle smoothies, salades, zoete snacks en sandwiches.Dan is het lunchtijd! Je ziet zakenmensen die uitgebreid willen lunchen, een groepje stagiairs die snel een broodje willen happen en allerlei andere collega's die gezellig willen lunchen. Jij ontvangt de gasten met jouw open, enthousiaste en geïnteresseerde persoonlijkheid. En nog leuker, de gasten kennen jou inmiddels ook. Tussendoor help je nog even met kassa draaien of met het bereiden van een cappuccino met een fraai hartje.Na de lunch ga je aan de slag met het opruimen, voorbereiden voor morgen en nog wat (vergaderende) mensen blij maken met een bakje koffie, tussendoortje of borrel. Door jouw vriendelijke service, is iedereen erg tevreden en heb je een paar dikke complimenten gekregen. Jouw ingrediënten
  • Het liefst heb je al wat horeca ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca.
  • Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn weet ;
  • Jij zet altijd net dat extra stapje. Vooral wat gastvrijheid en service betreft.
  • Liefde gaat door de maag als het om eten &
PrintCsalásnak jelöld

Apply for this job